Club van 50

De volgende personen/bedrijven zijn lid van de club van 50:

Even voor de mensen die onbekend zijn met dit fenomeen: de club van 50 bestaat uit mensen die een jaarlijkse donatie van € 50,00 doen aan autocrossteam H&R-Racing Dit geld zal puur en alleen gebruikt worden om de sprinter rijdend en kwalitatief goed te houden. En ja zoals iedereen wel weet is de autocross een dure sport.

Iedereen die lid is van de club van 50 wordt vermeld op een bord die wij bij elke autocross duidelijk in het zicht plaatsen. Elk vakje op dit bord vertegenwoordigt een donatie van € 50,=.

U bent natuurlijk vrij om eventueel meerdere donaties te doen (meer vakjes, dus meer ruimte voor reclame etc). Ook ontvangt u (na opgaaf van uw emailadres) dan onze nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkelingen van en rondom ons team.

De club van 50 is een leuke manier om voor een relatief laag bedrag H&R-Racing te ondersteunen. Leuk voor bedrijven, particulieren, vrienden- groepen, etc.

Stuur ons een mailtje met je naam, adres, postcode en woonplaats en emailadres en na betaling van €50,- ben je lid van de club van 50. Ons e-mail adres is info@hr-racing.nl