Team

Wie zijn H&R:

H&R-Racing bestaat uit Harold Kok (35 jaar) en Richard Kerkhof (34 jaar). Samen wordt er fanatiek en met veel plezier in de avonduren en week-enden gesleuteld om de crossauto in gereedheid te krijgen. Het sleutel-werk in de schuur doen Harold en Richard samen. Op de cross is Harold de vaste coureur en doet Richard in principe al het sleutelwerk.

Harold is de “grondlegger” van het crossteam en ook de vaste coureur. Harold is al vanaf zijn 18e actief in de autocross. In de jaren daarna werd er steeds fanatieker en vaker gecrosst en kwam ook Richard in beeld.

Richard is de vaste monteur. In 1999 is Richard een paar keer mee geweest met Harold naar diverse crossen en zag ook het plezier van deze sport. Toen in 2000 het nieuwe autocrossseizoen voor de deur stond begon het crossvirus ook bij hem.

Gezegd kan worden dat H&R-Racing in de periode 1999-2000 in de huidige vorm is ontstaan.

Gesleuteld wordt er in een mooie verwarmde en complete werkplaats op de boerderij van de Familie Kok. De beschikbare schuur is voorzien van alle gemakken. De geïsoleerde schuur is voorzien van verwarming en er staat een autobrug. Aangezien het onderhoud aan de auto door het team zelf wordt verzorgd, zijn ook de benodigde gereedschappen aanwezig.

Geef een reactie